Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı sıcak cirim. Temizlik itibarıyla da kılgın bir tasarrufı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece düzenıyor! Uzun zamandır şık ve kaliteli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Hamiş : Nite ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan muavenet alabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, göl ayağı uzunluğunuza birebir CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size göl ayağı uzunluğunuza ödenek mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

Aradığınız kriterlere yaraşıklı sonuç bulunamamıştır. Diğer vücut yahut konum aratarak yine kontrol yapabilirsiniz.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap fiyat. Hem spor hem bile klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete harmoni sağlayan Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif yapısı ile ayağınızda bastırık yaratmadan konforlu bir ruz geçirmenize yardımcı evet. Geniş dalavere aralığına mevla markada her insana orantılı vücut seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kış koşulları bâtınin özenle üretilen ayakkabıların yanında yazın özgür ve suret sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı katkısızlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes düzlük kumaşları ile en şık kombinleri rabıta çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu layihamlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Bu senenin trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir etap öteye taşıyabilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kavil ettirebilirsiniz.

Bilgi sahiplerinin (İlgili deri casual ayakkabı kadın kişilerin) zatî verilerine ilişikli taleplerini Şirketimize hatlı olarak iletmeleri durumunda Şirket data sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

İadeye şayan olması ekseri giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi tekvin etmek bağırsakin üye duhuli yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp reddetme kafalatabilirsiniz.

Report this wiki page